Hienoja sijoituksia Hopeasommassa

16.3.2014

Kalajoella käydyissä perinteisen tyylin Hopeasomman loppukilpailuissa seuramme jäsenet ovat tehneet upeita suorituksia.

Tytöt 14-vuotiaissa Ester Vuorio, joka tänä talvena on vähän kokeillut myös ampumahiihtoa, otti upeasti hopeamitalin jääden tiukassa kisassa 1,3 sekunnin päähän kisan voitosta. Menestystä jatkoi Hilda Kukonlehto sijoittuen neljänneksi. Hildan ero kärkeen oli vain 7,7 sek. Lisäksi Sanni Kuusinen täydensi tiukan kisan menestystä sijoittuen kuudenneksi. Sannin ero kärkeen ei myöskään ollut kuin 18,5 sek tässä 3 km:n kisassa.

13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Outi Haikama hiihti hienosti sijalle 22 eron kärkeen ollessa +1,01. Kaisa Keränen puolestaan jäi Outille reilu puoli minuuttia ja sijoittui sijalle 56.

Tytöt 15-vuotiaissa 34:ksi ylsi 5 km:n kisassa Jenni Keränen. Jennin ero kärkeen oli +1,16. Siskonsa Maija jäi Jennille 10 sekuntia ja sijoitus oli 38.