Auli 38., Erika 48., Matti 69. ja Henkka 90. EM normaalimatkalla

25.1.2017

Avoimet EM-ampumahiihdot aloitettiin normaalimatkoilla Puolan Duszniki Zdroj:ssa.

AAH:n edustajista EM-kilpailuissa on naisissa Erika Jänkä ja Auli Kiskola ja miehissä Matti Hakala ja Henri Lehtomaa. Suomen muut edustajat ovat Tiia-Mari Talvitie ja Antti Repo.

Naisten 15 km:n kilpailun voitti nollat ampunut Venäjän Irina Starykh. Suomalaisista paras oli Auli, joka kolmen (0+2+0+1) sakkominuutin rasittamana oli 38. 7.47 Starykh:lle hävinneenä. Erika ampui neljä (0+2+0+2) sakkominuuttia ja oli tuloksissa sijalla 48. minuutin ja kymmenen sekuntia Aulille hävinneenä.

Miesten 20 km:n voiton vei Venäjän Loginov yhden sakkominuutin rasittamana. Suomalaisista paras oli Matti, joka ampui yhteensä neljä (1+2+1+0) sakkominuuttia sijoittuen lopputuloksissa sijalle 69. 7.27 Loginoville hävinneenä. Henkka ampui kolme sakkominuuttia (1+2+0+0) ja oli lopputuloksissa 90.

EM-kilpailut jatkuu perjantaina pikamatkoilla.