20 mitalia SM-kisoista

5.8.2012

SM-ampumajuoksun päätöspäivän normaalimatkoilta AAH:n urheilijat saalistivat 8 mitalia. N13-sarjassa Maija ja Hilda tekivät upeat nolla-ammunnat ja vain 0,2 sekunnin erolla Maija oli nopeampi. Upea kaksoisvoitto! Jenni puolestaan sijoittui sijalle 11 sakoilla 2+1+0. Netta avasi henkilökohtaisen SM-mitalitilinsä N14-sarjassa pronssin arvoisesti ammunnalla 0+2+3. Loistavaa! Samanikäisissä pojissa Joonan suoritusta rasitti sakot 3+3+3, ja hän sijoittui sijalle 7. Vuotta vanhemmissa pojissa Teemun sija oli 15 sakoilla 2+2+3. Pauli jatkoi mitalisijojaan normaalimatkan pronssilla M16-sarjassa. Palulin sakot tänään 1+4+2. Jessika jäi niukasti mitalisijoilta N16-sarjassa sakoilla 2+3+2 ollen neljäs. N17-sarjan kaksi ensimmäistä sijaa meni jälleen AAH:lle. Auli voitti yhtä selkeästi kuin Erika oli toinen. Aulin sakot 2+2+1 ja Erikan 0+0+2. M19-sarjassa Erikin 0+0+1+1 ammunta ripeään juoksuun yhdistettynä toi hänelle hopeaa. Jussi oli saman sarjan 6. sakoilla 1+2+0+1. Aten ammunta 1+3+0+2 ja vauhdikas juoksu toi hänelle jälleen mitalin, tänään hopeisen. Miehissä Matti juoksi kovaa, mutta sakot 2+4+1+0 verotti suorituksen sijalle 4. Kimmon sija tänään 13. sakkojen ollessa 2+3+1+2. Kaikkiaan viikonloppuna AAH:n urheilijat saavuttivat 20 mitalia. Onnea kaikille hienoista suorituksista!