Hienoja sijoituksia omissa kansallisissa

14.1.2013

Omat kansalliset kilpailut saatiin käytyä loistavissa olosuhteissa 12.–13.1.-13. Omia kilpailijoita oli 30 mukana 236 ilmoittautuneen joukossa. Lauantaina kilpailtiin normaalimatkoilla ja sunnuntaina yhteislähtökilpailussa.

Katsastussarjoissa N19 Auli oli lauantaina toinen, Jessika 4. Ja Erika 6. Sunnuntaina Auli ja Jessika ottivat kaksoisvoiton, jota täydensi Erika neljännellä sijalla. M19-sarjassa Jussi oli lauantaina7., Pauli 14. ja sunnuntaina Jussi hiihti sijalle 11 ja Pauli 15. 21-vuotiaissa miehissä lauantain voiton lisäksi Miksu otti sunnuntain kolmossijan. Henkka jäi sunnuntaina niukasti loppukirissä kakkoseksi, lauantaina sija oli 5. Erik oli lauantaina 7. ja sunnuntaina 4.

Miesten yleisessä sarjassa Jari oli lauantaina 8. ja sunnuntaina 4.

M11-vuotiaissa lauantain kisassa Taavi oli toinen ja Seeti kolmas – sunnuntaina pojat vaihtoivat sijoituksia. Ensikertalainen Eetu kisasi sijat 9 ja 7. N11-tytöissä Fanny oli kisojen kaksoisvoittaja.

M13-ikäisissä ensi kertaa kisannut Konsta tähtäsi sijat 9 ja 13. Samanikäisissä tytöissä Hilda otti sijat 1 ja 2 , Kaisa sijat 7 ja 15 , ja ensikertaa ah-kisanneet Sanni sijat 11 ja 13, ja Outi sijat 17 ja 11.

M15-ikäisissä Joona oli lauantaina 4. ja sunnuntaina sija nousi toiseksi. Roopen sijoitukset olivat 10 ja 11, ja ensikertalaisen Janin 14 ja 12. N15-sarjassa Maija ja Jenni ottivat upean kaksoisvoiton lauantaina. Sunnuntaina Jenni oli 7. ja Maija 9. Netan sijat olivat 17 ja 15, ja ensimmäisissä ah-kisoissaan Jutalla 15 ja 18.

M17-sarjassa Lauri otti hienosti kaksi kertaa kakkossijan. Teemu oli samassa sarjassa puolestaan kahdesti sijalla 9.