Ahveniston Ampumahiihtäjien urheilijat olivat vauhdissa viikonloppuna ampumajuoksuissa lauantaina Keuruulla ja sunnuntaina Utissa

14.8.2013

Keuruun pikaampumajuoksuissa M11-sarjassa reiluun voittoon juoksi Onni Mäkelä. Saman tempun teki isoveli Pauli Mäkelä M17-sarjassa, jossa Teemu Simola oli kolmas. Pari vuotta Paulia nuorempi Joona Mäkelä otti 15-sarjan kakkossijan. Miesten yleisessä sarjassa Jari Ritvaniemi oli myös kakkonen Oulun Hiihtoseuran Jouni Kinnusen jälkeen.

Kouvolan Utissa ampumajuoksujen pikamatkalla M11-sarjassa voittoon 1+1 ammunnalla kisasi Seeti Salonen. Samoilla sakoilla Taavi Nyström juoksi itsensä sijalle kolme. M15-sarjassa Roope Nyström ampui sakot 1+1 ja saavutti kisassa sijan viisi, M50-sarjassa Aah:n Simo-Pekka Aarnisalo oli kisan neljäs rasitteenaan sakot 4+4. Timo Salonen puolestaan sijoittui saman sarjan kuudenneksi sakoilla 1+4.

Tulevana viikonloppuna Tuusulassa kisataan kaikkien sarjojen SM-ampumajuoksut. Niihin kisoihin AAH lähtee henkilökohtaisille matkoille 28 urheilijan voimin ja viesteihin AAH saa 10 joukkuetta mukaan.