Miksu 13. ja Jessika 30. EM-avauksessa

29.1.2014

Avoimet EM-kilpailut alle 26- ja alle 21-vuotiaiden sarjoisa avattiin tänään Tsekin Nove Mestossa pikku pakkaskelissä.

Ensimmäisinä kisamatkakoina oli normaalimatka ja Mikael Koivunen teki ehjän suorituksen ampuen sakot (1200). Miksu oli viimeisen ampumapaikan jälkeen matkalla kisan kymppisakkiin mutta viimeisellä hiihtolenkillä hän joutui antamaan muutaman sijan periksi sijoittuen lopulta parhaana suomalaisena sijalle 13.

Jessika Rolig avasi kilpailut myös lupauksia herättävästi. Viikonlopun SM-kilpailuissa Jessikan ammunta  takkusi pahasti eikä EM-kisojen avausmatkankaan ammunta vielä mennyt ihan nappiin kun saldoksi tuli (1301). Lopputuloksissa Jessikan vauhti + ammunta riitti 30. sijaan mikä oli kelpo avaus 17-vuotiaalta alle 21-sarjassa.

EM-kilpailut jatkuu torstaina alle 26-sarjojen normaalimatkoilla ja perjantaina on vuorossa alle 21-sarjojen pikamatkat.