Maija ja Jenni Keränen kaksoisvoittoon Lapua cupissa

14.9.2014

Ampumahiihdon koko kilpailukauden kestävä alle 13- 17 vuotiaiden Lapua cup päättyi rulla-ampumahiihdon SM-kilpailuihin. Kauden 2013/14 Lapua Cupissa oli kaikkiaan 11 osakilpailua, joista kolme kilpailtiin kesällä.

Keräsen sisarukset Maija ja Jenni otti selvän kaksoisvoiton sarjassa N15. Maija keräsi 181 pistettä ja Jenni 148 pistettä. Kolmas N15 sarjassa oli Puijon Hiihtoseuran Laura Holopainen 131 pisteella. AAH:n Sanni Kuusinen oli loppupisteissä 16. ja Hilda Kukonlehto 18.

M13 sarjassa Seeti Salonen sai hyvien ja tasaisten suoritusten avulla kuudennen sijan. Seinäjoen Hiihtoseuran  Jarkko Hietaoja voitti tämän nuorimpien poikien sarjan. AAH:n Taavi Nyström oli 14. ja Onni Mäkelä 23..

N13-sarjan voitto meni Hollolan Jatta Tuomiselle. Kaisa Keränen oli AAH:n tytöistä paras sijoittuen seitsemänneksi. Haikaman Outi oli 14..

Vanhimmissa pojissa eli M17-sarjassa Teemu Simola oli 13.  ja Joona Mäkelä 15. N17-sarjassa Netta Nikkanen oli 25. ja M 15-sarjassa Roope Nyström 22.

Kaikkiaan Lapua Cup-pisteille pääsi 19 AAH:n nuorta kilpailijaa. Kiitokset kaikille mukana olleille.