Maija Keränen kolmas Kauhajoen MM-katsastuksissa

17.1.2016

AAH:lla oli pieni ja iskukykyinen joukkue Kauhajoen kansallisissa, jotka samalla olivat viimeiset katsastuksen nuorten MM-kilpailuihin Romaniaan sekä nuorten (alle 18-v) olympialaisiin Lillehammeriin.

Maija Keränen teki N19-katsastuksessa ehjän suorituksen. Pikamatkan kilpailuissa Maija ampui 0+1 sakot ja oli lopputuloksissa kolmas Lemin Eskojen Maiju Luokkalan ja Mikkelin Saana Lahdelman jälkeen. Sonja Harjuntausta ampui sakot 0+3 ja oli lopputuloksissa 12.

Maijan pikkusiko Kaisa oli N15-sarjassa kahden sakkokierroksen rasittamana toinen vajaa 19 sekuntia puhtaasti ampuneen Hollolan Jatta Tuomisen voittaessa. Kaisan tavoin kaksi sakkoa ampunut Outi Haikama oli samassa sarjassa neljäs.

M15-sarjassa Seeti Salonen ampui hienosti 0+1 ja sijoittui kolmanneksi. Isä Timo oli M50-sarjassa toinen.

N13-sarjassa Inka Haikama oli seitsemäs, M19-sarjassa Teemu Simola kymmenes ja Mikko Loukkaanhuhdan voittamassa miesten yleisessä sarjassa Otto Ruusunen kuudes ja Jari Ritvaniemi yhdeksäs.