SM ampumajuoksuista yhteensä 17 mitalia

20.9.2017

AAH:n urheilijat keräsivät Jurvan ampumajuoksuista huiman mitalisaaliin + paljon huippusijoituksia heti mitalipaikkojen ulkopuolella. Lisäksi monet etenkin nuoret tekivät loistavia suorituksia.

Perjantain viesteistä tuli kolme kultaa. Miehet olivat ykkösiä joukkueella Otto Ruusunen, Mikael Koivunen ja Matti Hakala, N19- sarjassa kultaa saivat Maija Keränen, Hilda Kukonlehto ja Jenni Keränen ja N17-sarjassa voiton happasivat Outi Haikama, Sonja Hakala ja Kaisa Keränen.

Viesteissä kolme joukkuetta oli myös neljäs. Naisten neljänneksi sijoittuneessa joukkueessa juoksivat Nea Nikkanen, Sonja Harjuntausta ja Jessika Rolig, M15-sarjassa Seeti Salonen, Onni Mäkelä ja Taavi Nyström ja M120-sarjassa Mika Hakala, Simo-Pekka Aarnisalo ja Arto Hakala.

Lauantain pikamatkoja saldo oli 4 kultaa, 1 hopea ja 3 pronssia. Kultaa saivat Jessika Rolig (N21), Hilda Kukonlehto (N17), Kaisa Keränen (N16) ja Arto Hakala (M45). Mika Hakala sai hopeaa M45-sarjassa ja pronssia Matti Hakala (M), Onni Mäkelä (M15) ja Valtteri Rantala (M14). Neljänsisä olivat Pauli Mäkelä (M21), Maija Hakala (N19) ja Taavi Nyström (M15).

Sunnuntain normaalimatkoilta tuli kaikkiaan 6 mitalia. Kultaa nappasivat Matti Hakala miesten sarjassa sekä Hilda Kukonlehto N17-sarjassa. Hopeaa saivat Maija Keränen (N19), Kaisa Keränen (N16) ja Onni Mäkelä (M15) sekä pronssia Jenni Keränen (N19). Mikael Koivunen oli neljäs miesten sarjassa ja Pauli Mäkelä M21-sarjassa. Viidensiä olivat Taavi Nyström M15-sarjassa ja Milja Kiuru N15-sarjassa.