Kauden päättäjäiset, SM-kisojen talkoosauna ja seuran kevätkokous 7.5.-19

24.4.2019

Tervetuloa 7.5. illalla OP:n Suvirinteeseen viettämään kauden 2018/19 päättäjäisiä, saunomaan SM-kisatalkoiden hiet pois ja pitämään seuran kevätkokous.

Ohjelmassa on vapaaehtoiset haravointitalkooot klo 16 eteenpäin. Paikalla on haravoita jne. mutta voit ottaa omasi mukaan.

Sauna on lämpöisenä klo 17 eteenpäin 

18.30 eteenpäin on tarjolla ruokaa ja ruokailun jälkeen muistellaan kulunutta kautta ja SM-kisoja, palkitaan menestyneitä urheilijoita, nautitaan hyvin ansaitut SM-mitalikahvit jne. Lopuksi pidetään lyhyellä kaavalla seuran sääntömääräinen kevätkokous, jossa hyväksytään vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös,

Paikalle toivotaan kaikkia seuran toiminnassa mukana olleita ja luonnollisesti tervetulleita ovat nuorten urheilijoidemme kotiväki ja erityisesti toivotaan paikalle SM-kilpailujen talkoolaisia.

Jotta OP osaa mitoittaa tarjoilumme suunnilleen oikein niin ilmoitathan paikalle tulostasi sähköpostilla viimeistään perjantina 3.5. petri.rolig@gmail.com sähköpostiin. Mainitse erikseen jos osallistut haravointiosuuteen. 

Suvirinne on OP:n kesäpaikka joka löytyy osoitteestä Laurinlanmäki, Hämeenlinna. Opastus alkaa Luolajantieltä.

Liiteenä kevätkokouksen asialista ja toimintakertomus 2018. Tilinpäätös esitellään kokouksessa.