2 kultaa, 2 hopeaa ja 2 pronssia SM-rulla-ampumahiihdoista

31.8.2014

AAH:n pieni mutta tuloksekas iskuryhmä vieraili Jurvan SM rulla-ampumahiihdoissa.

Lauantain pikamatkalla Kiskolan Auli otti selvän voiton N19-sarjassa sakoin 4+0 ja Kukonlehdon Hilda voitti  N15-sarjan sakoin 1+0. N15-sarjassa AAH:n mitalitiliä lisäsi myös Keräsen Maija ottamalla pronssia sakoin 2+0. Keräsen Jennillä oli ampumapaikalla tuulisissa oloissa enemmän haasteita ja sakoilla 3+3 Jenni oli 12.

Sunnuntain normaalimatkalla Hilda oli toinen ampuen sakot 0+0+1. Maija sai toisen pronssin ampuen nyt 0+2+1. Jennikin paransi ammuntaansa lauantaista, tuloksena sakot 1+0+2 ja kuudes sija. N19 sarjassa Auli ampui yhteensä kuusi sakkoa (2+2+1+1) ja huolimatta sarjan selvästi parhaasta hiihtovauhdista jäi Auli kakkoseksi Kauhajoen Emmi Hautamäen ammuttua kolme sakkoa Aulia vähemmän.

Sunnuntain normaalimatkalla Ritvaniemen Jari oli mukana yleisen sarjan 20 km kisassa mutta kahdeksan sakkoa rasitti menoa aika lailla ja tuloksena oli 6. sija.