Kontiolahden Nuorten SM-kilpailuista lähti kotiin mukava potti AAH:lle

22.1.2012

Ahveniston Ampumahiihtäjät pääsivät jälleen palkintopalleille Kontiolahdella nuorten SM-kilpailuissa 21.1. ja 22.1.

Muun muassa lauantain normaalikilpailussa M19-sarjassa Mikael Koivunen oli ensimmäinen ja Jussi Jarho toinen. Atte Kiskola voitti M21 ja Maija Keränen T13 Jessika Rolig oli kolmas T16, Riikka Lehtomaa toinen N17 ja Auli Kiskola samoin N19.

Sunnuntain yhteislähdössä päästiin myös mitaleille, kun Mikael Koivunen oli ensimmäinen ja Henri Lehtomaa toinen M19-sarjassa, Atte Kiskola kolmas M21, Maija Keränen ensimmäinen T13, Jessika Rolig toinen N16 ja samalla sijalla myös Riikka Lehtomaa N17. Auli Kiskola oli kolmas N19.

Näin ollen AAH sai viisi kultamitalia, kuusi hopeamitalia ja kolme pronssimitalia, eli yhteensä 14 mitalia. Onnea kaikille ja lisää tuloksia löytyy Kontiolahden Urheilijoiden.