AAH:lla kahdeksan mitalin päivä Alavieskassa

4.8.2012

SM-ampumajuoksujen pikamatkalta seuramme saavutti kahdeksan mitalia. N13-sarjassa Jenni Keränen ylsi mahtavasti hopealle nolla-ammunnalla. Maija-sisko oli sarjassa neljäs kahdella sakolla ja Hilda Kukonlehto 12. viidellä sakolla. Vuotta vanhemmissa tytöissä Netta Nikkasen kisaa rasitti kuusi sakkoa, hänen ollen kisassa 6. M14-sarjan Joona Mäkelä juoksi rivakasti ja kolme sakkorinkiä kierrettyään ylsi SM-pronssille. Teemu Simolan ammunta 2+0 riitti M15-sarjassa sijalle 12. Vuotta vanhemmissa tytöissä Jessika Roligin juoksu ja neljä sakkoa riitti SM-hopeaan. Samanikäisissä pojissa Pauli Mäkelä suoriutui kullanarvoisesti kahdella sakolla. N17-sarjassa Auli Kiskola ja Erika Jänkä ottivat loistavasti kaksoisvoiton. Auli ampui kolme ohilaukausta ja Erika neljä. M19-vuotiaissa Jussi Jarhon upea nolla-ammunta toi hänelle pronssia. Erik Sinkko oli samassa sarjassa neljäs myös nolla-ammunnalla. Sarjassa M21 Atte Kiskolaa rasitti viisi sakkokierrosta, mutta tuloksena oli siitä huolimatta Suomen Mestaruus. Hakalan Matin juoksu ja ammunta 1+2 riitti neljänteen sijaan ja Kimmo Lajusen 2+2 ammunta sijaan 13. Sunnuntaina SM-kisat päättyvät normaalikisaan.