M21-sarjassa rankka päivä MM-normaalimatkalla

30.1.2013

M21-sarjan normaalimatka 15 km kilpailtiin keskiviikkona. Suomalaisten ammunnat takkusivat aika lailla joten sijoitukset jäivät varsin vaatimattomiksi.

Paras suomalainen oli Aku Moilanen joka (0+2+0+2) sakoilla oli 41. Miksu ampui kaikkiaan viisi sakkkominuuttia (0+1+2+2) häviten Akulle noin 21 sekunttia ollen 48. Atte puolestaan paukutti 7 sakkominuuttia (1+4+0+2) jolla vaikean hiihdon jälkeen päädyttiin  sijalle 67.

Poikien kommentiien pohjalta väsyneenä ja todella kovan rasituksen alla tehtävää ammuntaharjoittelua tarvitaan lisää. Nyt korkealla hiihdettäessä on ampumapaikalla niin "hapoilla" , ettei mitenkään saa tehdyksi ehjiä ammuntoja.

Kisat antoivat pojillle hyvää kokemusta ja tärkeitä vinkkejä tulevissa kilpailuissa menestymiseksi.