Menestystä kesän ampumajuoksuissa

30.7.2013

Vasemmalta: Maija, Tiia-Maria, Jessika, Auli ja Jenni Haanjan kisoissa.

Kesän ampumajuoksukausi on käynnissä ja AAH:n edustajat ovat menestyneet kilpailuissa hienosti.

Halikossa kilpailtiin normaalimatkoilla lauantaina 20.7.. Mikael Koivunen voitti yleisen sarjan ja Maija Keränen N15-sarjan. Kakkoseksi tulivat Keräsen sisarukset, Jenni N15-sarjassa ja Kaisa N13-sarjassa sekä seuraamme edustamaan siirtynyt Simo-Pekka Aarnisalo M50-sarjassa. N15-sarjan kolmoisvoiton varmisti Netta Nikkanen nappaamalla kolmannen sijan.

Lauantaina 27.7. kilpailtiin Eestin Haanjassa kv. pika-ampumajuoksut, jossa osa AAH:n leirillä Otepäässä mukana olleista urheilijoista kävi kilpailemassa. Paikalla oli nuorten sarjoissa koko Eestin perhaimmisto. Keräsen Maija ja Jenni ottivat kaksoisvoiton N15-sarjassa, Jessika Rolig voitti N17-sarjan ja Auli Kiskola N19-sarjan.

AAH:n Otepään leirille sekä Haanjan kilpailuun osallistui seuramme ulkopuolisina urheilijoina Jalasjärven Jalaksen Tiia-Maria Talvitie sekä Riihimäen Kiskon Arttu Salonen. Tiia-Maria oli N19-sarjassa Aulin jälkeen kakkonen ja Arttu sijoittui M19-sarjassa neljänneksi.