EM-kilpailuissa hieno neljäs sija nuorten sekaviestissä

5.2.2014

Avoimet EM-kilpailut käytiin Tsekin Nove Mestossa ja AAH:ta Suomen joukkueessa edustivat N21-sarjassa Jessika Rolig ja M21-sarjassa Mikael Koivunen.

Maanantaina käydyssä alle 21-vuotiaiden sekaviestissä Suomi pärjäsi hienosti, ollen lopputuloksissa 4. Ukrainan, Venäjän ja Viron ottaessa mitalit. Jessika oli Suomen aloittajana ampuen sakottoman suorituksen makuun yhdellä ja pystyn kahdella varapatruunalla. Vaihdossa Jessika oli 7. reilun minuutin johtavaa Venäjää perässä. Toisella osuudella Suomen viestiä vei Meri Maijala ja kolmannella Antti Repo. Heidän osuuksilla Suomen sijoitus koheni neljänneksi. Miksu sitten piti sijoituksen ampuen makuun puhtaasti lippaalta ja kiertäen yhden sakkokierroksen pystystä. Hieno päätös tuulisissa oloissa käydylle kisatapahtumalle.

Henkilökohtaissa kilpailuissa Jessikan kisasijoitukset olivat varsin tasaisia. Normaalimatkalta tuli 30., pikamatkalta 38. ja takaa-ajosta 32. sija. Mikaelin sijoitukset oli vastaavasti normaalimatkalla 13. (paras henkilökohtainen sijoitus Suomen joukkueelle), pikamatkalla 28. ja takaa-ajossa 25.