Hyviä tuloksia omista kansallisista

8.2.2014

Lauantain pikakisassa nuorten MM-katsastuksissa N19-sarjassa Auli Kiskola Ja Jessika Rolig kävivät kovan taiston voitosta. Aulin puhdas ammunta toi hänelle voiton seitsemän sekunnin erolla Jessikan ottaessa 1+3 sakkoja. Erikan suoritus puolestaan riitti tänään neljänteen sijaan sakoilla 0+4. M19-sarjassa Lauri Hyöki taas hiihti kymmenenneksi sakoilla 0+3. 21-vuotisissa miehissä Artturi Pensasmaa teki upean suorituksen ammunnalla 2+0, joka toi hänelle toisen sijan. Henri Lehtomaa vahvisti AAH:n hyvää panosta sijoittuen neljänneksi sakoilla 0+3. Erik Sinkko ampui kisassa sakot 0+2 ja Erikin sijoitus oli 8.

Miesten yleisen sarjan voittoon hiihti Atte Kiskola sakoilla 2+1 ja Jari Ritvaniemi puolestaan sijoittui viidenneksi sakoilla 1+3.

Iltapäivän kisoissa N11-sarjassa Fanny Kukonlehto otti ylivoimaisen voiton 2+2 sakoista huolimatta. M11-sarjassa ah-kisojen ensikertalaiset kaksoset suoriutuivat hienosti. Konsta ampui sakot 1+3 ollen kolmas ja Aapo Mattsson ampui 2+4 ollen viides. Outi Haikama teki upean nolla-ammunnan, joka riitti toiseen sijaan N13-sarjassa, menstystä täydensi Kaisa Keränen kolmannella sijalla ammunnalla 2+0. Kolmannen sijan itselleen nappasi M13-sarjassa myös Seeti Salonen yhdellä ohilaukauksella. Taavi Nyström oli samoin yhdellä sakolla seitsemäs ja Matias Lautamäki yhdeksäs ja Oskari Henriksson taas kymmenes kahdella sakolla samassa sarjassa.

Maija Keränen otti puolestaan N15-sarjan voiton upealla nolla-ammunnalla. Menestystä täydensi Hilda Kukonlehto kolmannella sijallaja kahdella sakolla ja Jenni Keränen viidennellä sijalla samoin kahdella sakolla ja Sanni Kuusinen kuudennella sijalla ja kolmella sakolla.N17-sarjassa Netta Nikkanen kisasi mainiosti. Sakot 1+2 ja mukava hiihto toi sijan viisi. M17-sarjassa Sakari Hyöki ja Teemu Simola ottivat sijat viisi ja kuusi. Saken sakot olivat 1+2 ja Teemun 3+3.

Ikämiehissä M50-sarjan kakkossijan toi AAH:lle Simo-Pekka Aarnisalo 3+2 ohilaukauksilla. Ja Pekka Multanen puolestaan otti kolmannen sijan M70-sarjassa sakoilla 3+5.