Takaa-ajot vuorossa nuorten MM-kisoissa

2.3.2014

Tänään sunnuntaina oli nuorten MM-kilpailuissa vuorossa kaikkien sarjojen takaa-ajot.

Aamulla ensimmäisenä kilpailivat N19-sarjalaiset. Jessikalla ja Erikalla oli molemmilla hankaluuksia ampumapaikalla ja sijoitukset vähän tippuivat pikamatkaista. Takaa-ajon kuten pikamatkankin voitti Italian Lisa Vittozzi, joka ampui 0+2+2+3 eli 7 sakkoa. Jessikan ammunnat oli 2+2+3+2 eli 9 sakkoa ja sijoitus maalissa 30. 3.56 voittajalle hävinneenä. Erikan ammunta toi sakot 0+1+3+4 eli yhteensä 8 kierrosta ja maalissa sijoitus lopulta 38. reilun minuutin Jessikan perässä.

M21-sarjassa Mikael Koivunen paukutteli myös runsaasti sakkoja. Miksun sarja oli 1+4+1+1 eli yhteensä 7 kierrosta. Maalissa Miksu oli 34. 4.59. kilpailun neljällä sakolla voittaneen Ranskan Fabien Clauden perässä. Suomen toinen edustaja Antti Repo oli 45.

Parhaista suomalaisuorituksista kisoissa on tähän menessä vastannut M19-sarjan Mikko Loukkaanhuhta. Mikko jäi pikamatkalla niukasti mitalin ulkopuolelle ollen neljäs. Tämän päivän takaa-ajon loppusuoran kolaroinnin jälkeen Mikko oli maalissa lopulta seitsemäs.

Huomenna kilpailuissa on välipäivä ja 19-sarjalaiset kilpailevat normaalimatkoilla tiistaina ja 21-sarjalaiset keskiviikkona.