Jessika 46. ja Artturi 74. pikamatkalla IBU-cupissa

19.12.2014

Itävallan Obertilliachin IBU-cupin henkilökohtaiset kilpailut päättyivät perjantain pikamatkoihin.

Jessika Rolig onnistui hienosti, ampui makuun puhtaasti ja kiersi pystyn jälkeen yhden sakkokierroksen. Jessikan oli tänään suomalaisista paras niin lopputuloksissa kuin hiihtovauhdissa sijoittuen 46:ksi. Jessika hävisi kisan voittaneelle, nollat ampuneelle Ukrainan Iryna Varvynetsille 1.47 ja 40 parhaalle jaettavat IBU-cupin pisteet jäivät vain 8 sekunnin päähän.

Myös Artturi Pensasmaa onnistui tänään paremmin ollen suomalaisista nopein. Lopputuloksissa Artturin sijoitus oli 74.. Artturi ampui makuun nollille mutta pystystä tuli kaksi sakkokierrosta. Eroa toisen kilpailun peräkkäin voittaneeseen ja puhtaasti ampuneeseen Ranskan Jouty Baptisteen tuli 3.24.