Neljän mitalin päivä SM-rulla-ampumahiihdoissa

6.9.2015

AAH:n nuori ja iskukykyinen joukkue jatkoi hyviä suorituksiaan Kontiolahdella pidetyissä rulla-ampumahiihdon SM-kilpailuissa. Sunnuntaina vuorossa oli normaalimatkat ja AAH:n urheilijoiden saldona oli neljä mitalia.

Erika Jänkä ampui (1+0+0+2) ja nappasi selvän voiton N21-sarjan 12,5 km:n matkalla.

N16-sarjan 7 kilometrin matkalla Maija Keränen oli kakkonen ja Jenni Keränen kolmonen. Maija ampui (2+1+0) ja hävisi kaksi sakkoa ampuneelle Kontiolahden Meeri Silvastille 1.17.. Jennillä oli vaikeuksia aseensa kanssa ja asehäiriöiden sekä neljän sakon (0+2+2) jälkeen Jenni hävisi voittajalle 2.02..

N15-sarjassa Kaisa Keränen ampui hienosti (0+1+0) ja otti 6 km:n kilpailussa hopeaa 23 sekuntia Kontiolahden Nenna Lukkariselle hävinneenä. M16-sarjassa Roope Nyströmillä oli vaikeuksia ampumapenkallaja kaikkiaan yhdeksän sakon jälkeen Roope oli lopputuloksissa 8.