AAH:lle runsaasti menestystä Kontiolahden katsastuksissa

19.12.2015

Kontiolahdella kisaillaan viikonloppuna kaksipäiväiset kilpailut, jotka ovat samalla katsastukset niin Romanissa pidettäviin nuorten MM-kilpailuihin kun Lillehammerissa pidettäviin nuorten olympialaisiin.

Lauantain pikakilpailuissa katsastussarjoissa voitoihin ylsivät AAH:n urheilijoista Erika Jänkä N21-sarjassa ja vielä alle 17-vuotiaiden sarjaan ikänsä puolesta mahtuva Jenni Keränen N19-sarjassa. Erika ampui molemmat paikat puhtaasti ja voitti 51 sekuntia Kontiolahden Johanna Pykäläistä.

Jenni ampui makuun nollille ja kiersi pystyn jälkeen yhden sakkokierroksen. Jennin hiihto kulki hienosti sillä nollat ampunut Puijon Juulia Laakkonen hävisi 38 sekuntia ja kaksi sakkolenkkiä kiertänyt Kontiolahden Santra Säde 45 sekuntia. Jennin sisko Maija oli kisassa hienosti mukana ampumapaikkojen jälkeen mutta viimeisellä hiihtolenkillä pienet vaikeudet verottivat vauhtia ja maalissa maija oli kahden sakon rasittamana 8..

Poikien katsastuksissa oli M19-sarjassa Joona Mäkelä 10. (1+3),, Oskari Hanhioja 16. (2+1) ja Roope Nyström 19. (2+3).

Sarjavoittoihin AAH:n edustajista ylsivät myös Hilda Kukonlehto N17-sarjassa, Kaisa Keränen N15-sarjassa ja Fanny Kukonlehto N13-sarjassa. Eli kaikissa tyttöjen sarjoissa voitot AAH:lle. Loistava suoritus meidän nuorilta naisilta!

Matti Hakala (1+0) oli miesten sarjan kakkonen Lemin Eskojen Tommi Kärmeniemelle 16 sekuntia hävinneenä. Henri Lehtomaa oli 9. (1+3) ja Artturi Pensasmaa 14. (3+2).

M15-sarjassa AAH:n Seeti Salonen oli kymmenes (2+2) ja Seetin isä Timo Salonen oli M50-sarjan kakkonen.