Menestys jatkui Kontiolahdella

20.12.2015

AAH:n urheilijat jatkoivat hienoja suorituksiaan normaalimatkoilla Kontiolahden kansallisten toisena päivänä. Kilpailut ovat samalla myös 21- ja 19-sarjoissa katsastukset nuorten arvokilpailuihin.

Katsastuskilpailujen tuplavoittajiksi selvisivät N21-sarjassa Erika Jänkä sekä N19-sarjassa (vielä N17-sarjassa normaalisti kilpaileva) Jenni Keränen. Molemmat ampuivat mallikkaasti. Erikan sarja oli 0+2+0+0 ja Kontiolahden Johanna Pykäläinen hävisi Erikalle runsaat 3 minuuttia.

Jenni Keränen selvisi yhdellä ohilaukauksella (0+1+0+0) ja voitti 3 ohilaukasta ampunutta Kouvolan Heidi Nikkistä melkein kaksi ja puoli minuuttia. N19-sarjassa ja nuorempien sarjoissa ohilaukauksesta saa nykyisin 45 sekuntia sakkoa. Maija Keränen ampui (0+1+1+3) ja oli lopputuloksissa Puijon Juulia Laakkosen jälkeen neljäs.

M19-sarjan katsastuksissa Roope Nyström oli paras AAH:n urheilijoista sijoittuen 7 sakon rasittaman 11. sijalle. 8 sakkoa ampunut Joona Mäkelä oli 12. ja 9 sakkoa ampunut Oskari Hanhioja 16..

Miesten sarjassa Matti Hakala ampui 2+2+1+0 ja oli kolmas Tommi Kärmeniemen voitettua eiliseen tapaan. Artturi Pensasmaa oli viides (0+2+0+1) ja Henri Lehtomaa seitsemäs (0+3+1+3).

AAH:n kilpailijoista sarjavoittoihin ylsivät N13-sarjassa Fanny Kukonlehto ja M50-sarjassa Timo Salonen. Kakkosia olivat N15-sarjassa Kaisa Keränen ja N17-sarjassa Hilda Kukonlehto. Kolmonen oli Seeti Salonen M15-sarjassa.

Onnittelut kaikille hienoista suorituksista!