Neljän SM-mitalin päivä rulla-ampumahiihdon pikamatkoilla

17.9.2016

AAH:n urheilijat nappasivat kaksi kultaa, yhden hopean ja yhdn pronssin Imatralla käytävien rulla-ampumahiihdon SM-kilpailujen pikamatkoilta.

Aamupäivällä N15-sarjassa Kaisa Keränen jatkoi hyviä kesäkauden suorituksiaan napaten selvän voiton puhtaalla ammunnalla. Fanny Kukonlehdon ammunta sen sijaan oli vaikeaa ja yhdeksän sakon rasittamana Fanny oli 8.

Aamupäivän toisen mitalin, pronssin, nappasi Hilda Kukonlehto N16-sarjassa. Hildalle tuli sakkoja 3+1 ja hän hävisi 2.10. puhtaasti ampuneelle Kontiolahden Nenna Lukkariselle. M17 sarjassa Roope Nyström ampui 3+4 sakkokierrosta ja sijoittui lopputuloksisa sijalle 7.

iltapäivällä N21-sarjassa Erika Jänkä ja Auli Kiskola ottivat kaksoisvoiton. Erika ampui puhtaasti ja voitti 2+2 sakkokierrosta ampunutta Aulia 55 sekuntia.

Miesten sarjassa Mikael Koivunen ampui 1+1 ja oli viides häviten 51 sekuntia yhden sakon ampuneella ja kilpailun voittaneelle Tuomas Grönmanille.

SM-kilpailut jatkuu sunnuntaina normaalimatkoilla.