Rulla-SM-ampumahiihdon normaalimatkoilta 6 mitalia

18.9.2016

AAH:n urheilijat jatkoivat hienoja suorituksia Imatralla pidettyjen rulla-ampumahiihdon SM-kilpailujen normaalimatkoilla.

Erika Jänkä nappasi viikonloppuna tuplamestaruuden voittamalla myös sunnuntaina N21-sarjan. Erikan voiton pohjusti hieno ammunta 1+0+0+0 ja eroa AAH:lle eiliseen tapaan kaksoisvoiton varmistaneeseen ja yhteensä 5 sakkominuuttia ampuneeseen Auli Kiskolaan tuli 2.40.

Sunnuntain toisen mestaruuden AAH.:le toi M15-sarjan Seeti Salonen. Seeti ampui hienosti 1+0+1 ja hänen voittomarginaali hopeaa saaneeseen Henri Heikkiseen oli 42 sek.

Mikael Koivusen ammunta kulki mallikkaasti miesten pääsarjassa ja viimeiseltä pystyltä tulleiden kahden sakkominuutin jälkeen Miksu joutui taipumaan hopealle 16 sekuntia voittaneelle Sami Orpanalle hävinneenä.

Pronssia sunnuntain kilpailuista AAH:lle toi aamupäivällä N15-sarjassa 1+0+2 ampunut Fanny Kukonlehto. Pikamatkan voittaja Kaisa Keränen oli kuuden sakon rasittamana kuudes. Toisen pronssin nappasi M50 sarjassa Seetin isä Timo Salonen.

Neljänneksi sijoittui M17-sarjassa Roope Nyström ja viidenneksi N16-sarjassa Hilda Kukonlehto.