IBU-cup Lenzerheide: Jessikan sekaviestijoukkue oli 11. ja Matti pariviestissä 21.

8.12.2017

IBU-cup jatkui viesteillä Sveitsin Lenzerheidessa.

Aamulla Matti Hakala kisasi jenny Fellmannin kanssa pariviestissä. Jennyllä oli vaikeuksia ekan osuutensa pystypaikalla ja parin sakkokierroksen jälkeen Suomi putosi varsin kauas kärjestä. Lopulta joukkue ajettiin kierroksella kiinni ja loppusijoitukseksi tuli 21.

Iltapäivällä oli vuorossa sekaviesti joukkueella Suvi Minkkinen, Jessika Rolig, Sami Orpana ja Ahti Toivanen. Suvi käytti molemmilla ampumapaikoilla yhden varapatruunan ja tuli vaihtoon sijalla 8. 1.18 kärjestä. Jessika tarvitsi makuulla kaksi varapatruunaa mutta selvitti pystyn lippaalta. Naisten osuuksien jälkeen Suomi vaihtoi sijalla 10. 2.31 kärjen perässä.

Kolmannella osuudella Sami Orpanalle sattui ampumapaikoilla vaikeat tuuliolosuhteet ja lopulta Sami joutui kiertämään yhteensä kolme sakkokierrosta. Vaihtoon Sami tuli sijalla 12. 5.32 kärjestä. Ahti ankkurina hoiti Suomen maaliin sijalla 11. reilut 7 ja puoli minuuttia voittajajoukkueen Ranskan perässä.

Kisat jatkuvat lauantaina 9.12. pikamatkoilla.