Hakalan Matille hopeaa SM-yhteislähdöstä ja nuorille neljä mitalia SM-viesteistä

2.4.2018

Kaikki mitaleilla palkitut viestijoukkueet yhteiskuvassa. Edessä Emil, Eveliina ja Henriikka. Takana vasemmalta Onni, Kaisa, Seeti, Sonja, Outi, Inka, Emilia, Fanny ja Taavi.

Kauden SM-kilpailut päättyivät pääsiäismaanantaina nuorten viesteihin ja yleisten sarjojen yhteislähtöihin.

Miesten yhteislähdössä Matti Hakala otti hopeaa Tero Sepäälän voittamassa kilpailussa. Molemmat ampuivat ekalta makuulta yhden sakkokierroksen ja viimeistä pystyltä kolme sakkoa. Tuukka Invenius otti SM-pronssia. AAH:n edustajista Otto Ruusunen oli eiliseen tapaan toiseksi paras AAH:n miehistä ja lopputuloksissa Otto löytyy sijalta 11.

Naisten yhteislähdössä Kontiolahden Urheilijoiden nimissä kilpaileva Valko-Venäjän MM- ja IBU-cup kilpailujakin kiertänyt Nastassia Kinnunen oli ykkönen, ennen Suvi Minkkistä ja Venla Lehtosta. AAH:n Jessika Rolig ampui yhteensä viisi sakkoa (1112) ollen kuudes ja Maija Keränen Jessikan jälkeen seuraavalla sijalla eli seitsemäs kahden sakkokierroksen rasittamana.

Nuorten sarjojen viesteissä AAH:n junnut keräsivät loistavan mitalipotin. Viidestä mukana olleesta joukkueesta neljä selvisi mitaleille!

Kultaa nappasivat M15-sarjassa Onni Mäkelä, Taavi Nyströn ja Seeti Salonen. Hopeaa saivat N17-sarjassa Sonja Hakala, Outi Haikama ja Kaisa Keränen sekä M13-sarjassa Eemil Koskinen, Eveliina Hakala ja Henriikka Kiuru. Pronssin saavuttivat Inka Haikama, Emilia Miettinen ja Fanny Kukonlehto sarjassa N15. M15 sarjassa Valtteri Rantala, Konsta Mattsson ja Aapo Mattson olivat viidensiä.

Kaikkiaan 16 AAH.n urheilijaa saavutti SM-mitalin viikonlopun aikana ja lisäksi tuli joukko loistavia suorituksia, jotka eivät vielä ihan riittäneet mitaleille. Onnittelut ja kiitokset kaikille mukana oleille hienoista suorituksista ja hyvästä yrityksestä!