AAH:lle upeaa menestystä järjestelyiltään onnistuneissa kotikisoista

2.4.2019

AAH:n talkooporukka oli taas tiukilla kevään SM-järjestelyissä. Lumen haihtumisesta huolimatta osaava talkooporukka piti onnistuneet kisat.

Myös AAH:n urheilijat esiintyivät edukseen Ahvenistolla pidetyissä SM-kilpailuissa.

Seuran urheilijat nappasivat kaikkiaan 16 mitalia, joista 7 kultaista, 5 hopeista ja 4 pronssista. 

Suomenmestareiksi kruunattiin: naisten viestissä: Kaisa Keränen, Hilda Kukonlehto ja Jessika Rolig, N13-viestissä: Amanda Saltbacka, Venla Mennala ja Matilda Saltbacka, M13-viestissä: Eemil Koskinen, Joel Seppälä ja Henriikka Kiuru, N22: Maija Keränen, N19: Kaisa Keränen, N17: Sonja Leinamo ja M13: Joel Seppälä

Hopeaa: N17-viestissä: Sonja Hakala, Sonja Leinamo ja Fanny Kukonlehto, M17-viestissä: Seeti Salonen, Valtteri Rantala, Taavi Nyström, N17: Sonja Hakala, N16: Fanny Kukonlehto ja N13: Amanda Saltbacka.

Pronssia: naisten viestissä: Erka Jänkä, Maija keränen ja Jenni Keränen, N22: Jenni Keränen, M17: Seeti Salonen ja M13: Eemil Koskinen.

Kymmenen parhaan sijoituksia:

Miesten viestijoukkue (Matti Hakala, Otto Ruusunen, Henri Lehtomaa) oli neljäs ja yleisten sarjojen kilpailuissa Matti Hakala oli niin pikamatkalla kuin yhteislähdössä viides, Otto Ruusunen oli yhteislähdössä kuudes ja pikamatkalla 9.

Pikamatkoilla: N13: Matilda Saltbacka 4., Venla Mennala 5., Eveliina Hakala 9. ja Henriikka Kiuru 10., N19: Hilda Kukonlehto 6., M17: Taavi Nyström 6., M22: Roope Nyström 10.

Nuorten viesteissä: N15 6. (Inka Haikama, Emilia Miettinen ja Lotta Laitamäki) ja N 13-sarjassa kakkosjoukkue 9. (Eveliina Hakala, Aino Koskinen ja Vilma Pietilä)

Kuvia SM-kisoista löytyy Kuvia-osiosta