Kontiolahden SM-ampumajuoksut vauhdissa

5.9.2020

Aamupäivän mitalistit: Valtteri, Venla ja Eveliina.
Aamupäivän mitalistit: Valtteri, Venla ja Eveliina.
Kaisa N19-sarjan pronssilla
Kaisa N19-sarjan pronssilla
Simo-Pekka ja hopeaa sarjasta M55
Simo-Pekka ja hopeaa sarjasta M55

Perjantain viesteistä AAH:lle hopeaa ja pronssia, lauantaina pikamatkoilta kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja pronssi.

Ahvenistolta on tänä vuonna pienehkö joukkue Kontiolahden ampumajuoksun SM-kisoissa. Silti menestystä on tullut niin viesteissä kuin henkilökohtaisilla matkoilla.

Perjantaina Ahvenistoa edustivat viestijoukkueet miesten sarjassa sekä N15- ja N19-sarjoissa. Miehet olivat omassa kisassaan yhdeksänsiä. N15-joukkue Amanda Saltbacka, Eveliina Hakala ja Matilda Saltbacka ylsivät pronssille. N19-sarjassa Sonja Hakalan, Outi Haikaman ja Kaisa Keräsen kaulaan ripustettiin hopeamitalit.

Lauantaina pikamatkoilla oli mukana kaikissa sarjoissa yhteensä n. 360 urheilijaa.

Parhaiten AAH:n väreissä onnistuivat Eveliina Hakala ja Valtteri Rantala. Eveliinan puhdas ammunta ja joutuisa askellus toivat mestaruuden N14-sarjassa. Myös Valtteri ampui hyvin tuulisissa olosuhteissa (0+2) ja olisi M17-sarjan mestaruuteen oikeuttavalla ajallaan ollut korkealla vanhemmissakin sarjoissa.

N13-sarjassa juostiin tänään hurjaa vauhtia. Venla Mennala onnistui ampumapenkalla hienosti (1+0) ja palkittiin kisan jälkeen hopeisella mitalilla.

N19-sarjassa Kaisa Keränen sai pronssia. Tässä sarjassa Sonja Hakala täydensi seuran panosta 4. sijallaan ja Outi Haikama sijallaan 6.

Päivän toisen hopeamitalin seuralle toi M55-sarjassa Simo-Pekka Aarnisalo.

Päivän tulokset löytyvät nettisivuilta:

Kontiolahden sivut