AAH:n nuorten MM-kisat päättyivät N19-sarjan 8. sijaan viestissä

31.1.2013

AAH:n urheilijoilla oli tänään viimeinen kisapäivä nuorten MM-kilpailuissa kun 19-sarjat kisasivat omat viestinsä.

N19-sarjassa Jessika avasi viestin loistavasti ampumalla lippaalta makuupaikan, mutta pystyssä oli vaikeuksia ja tuloksena yksi sakkolenkki. Toisella osuudella Auli jatkoi viestiä tehden hyvän suorituksen ja nostaen Suomen sijoitusta pari pykälää yhdeksänneksi. Suomen ankkurina Tiia-Maria Talvitie ampui molemmat paikat lippaalta ja hiihti Suomen maaliin kahdeksantena.

M19-sarjassa Antti Repo avasi viestin hyvin ja vaihdossa Suomi oli 7.. Toisella osuudella Teemu Huhtala onnistui ihan kohtuullisesti vaikka Suomi putosikin sijalle 11.. Suomen ankkurille Mikko Loukkaanhuhdalle tuli makuupaikalla musta hetki ja neljä sakkokierrosta. Vaikka Mikon hiihto kulki mallikkaasti kuten muissakin kisoissa putosi Suomen sijoitus lopputuloksissa kuudenneksitoista.

Lisää kuvia Obertilliachista löytyy kuvat-osiosta.

Ensi vuonna nuoret kilpailevat MM-kilpailut USA:n Presque Islessä helmikuun lopulla.