Jennille ja Maijalle menestystä Suomi-Ruotsi maaottelussa

17.3.2013

Alle 15- ja 17-vuotiaiden perinteinen Suomi-Ruotsi maaottelu käytiin viikonloppuna Larsmossa ja Himangalla.

Perjantaina kisailitiin Larsmossa  viestit nelihenkisin sekajoukkuein. Suomen ykkösjoukkue voitti viestin ennen Ruotsi ykköstä. Suomi ykkösen avaajana Maija onnistui hienosti voittamalla ensimmäisen osuuden. Suomi kolmosessa hiihtänyt Jenni hävisi siskolleen kolme sekuntia tuoden joukkueensa kakkosena ekaan vaihtoon. Lopulta Jennin Suomi kolmonen oli viestissä kolmas.

Lauantaina oli vuorossa Lasmossa normaalimatkan kilpailut ja kaikilta paikoilta nollat ampunut Jenni voitti N15 sarjan ennen Sofia Jorosta ja kolmanneksi tullutta Maijaa.

Sunnuntaina kilpailiin pikamatkat Himangalla ja ruotsalaiset olivat sisuuntuneet lauantain tappiostaan ja ottivat kaksoivoiton N15-sarjassa. Suomen Sofia Joronen oli kolmas ennen neljänneksi tullutta Jenniä. Maija oli sunnuntain kisassa 7.

Maaottelun yhteydessä Himangalla käydyssä pikakisassa AAH:n Joona Mäkelä oli hienosti toinen M15-sarjassa voittaen kaikki muut maaotteluedustajat paitsi kisan ykkösen  Anton Pyssysalon.