MC- ja IBU-cup tarkkailujen tuloksia

14.11.2013

Oloksella on kisailtu kauden ensimmäiset MC- ja IBU-cup-tarkkailut. AAH:n edustajien otteissa näkyi vielä vähän kauden alun kankkeutta mutta tulokset olivat lupaksia antavia. 

Sunnuntaina kilpailtiin viestisäännöillä eli pikakilpailussa käytössä oli myös varapatruunat. Jarkko Kauppinen vei voiton kolmella sekunnilla ennen Ahti Toivasta. Koivusen Mikael oli meidän miehistä paras, viides häviten kaksi minuuttia Jarkolle. Hakalan Matti oli 8. häviten Miksulle 14 sekuntia. Ritvaniemen Jari oli puolestaan 10. häviten Matille noin puoli minuuttia.

Tiistaina oli pikamatka ja paikalla myös virolaiset, jotka ottivat nelosvoiton miesten sarjassa. Roland Lessing oli nopein (2,0) sakoilla. Paras suomalainen oli Ahti Toivanen, joka hävisi voittajalle noin minuutin ja oli viides (1,3) sakoilla.

Hakalan Matti oli AAH:n urheilijoista paras 12. ja suomalaisista 6.. Matin sakot (1,3) ja tappiota  kärkeen noin kaksi minuuttia. Mikael Koivunen oli tuloksissa seuraava (2,1) sakoilla häviten Matille 8 sekuntia. Ritvaniemen Jari oli (1,2) sakoilla 15. ja suomalaisista kahdeksas. Lehtomaan Henri ampui sakot (3,3) sijoittuen 20:s.

Tulokset löytyy SAhL:n sivuilta.