6 mitalia nuorten SM-ampumahiihtojen normaalimatkoilta

25.1.2014

AAH:n nuoret ampumahiihtäjät aloittivat talven 2014 SM-ampumahiihdot hienoilla suorituksilla normaalimatkakilpailuissa Kontiolahdella.

N15-sarjassa Keräsen kaksoset Maija ja Jenni ottivat kaksoisvoiton Maijan voittaessa 0,6 sekuntia siskoaan. Maijalle tuli kolmelta ampumapaikalta 2 sakkoa ja Jennille yksi. Kerästen perheen värisuoran täydensi Kaisa, joka otti prossia N13-sarjassa yhden sakon rasittamana.

M13-sarjassa Seeti Salonen ja Taavi Nyström kävivät tiukan taistelun mitaleista. Lopputuloksissa pojat olivat kutenkin sijoilla 4. (Seeti) ja 5. (Taavi).

N19-sarjassa AAH:n nuoret naiset ottivat myös kaksoisvoiton. Erika Jänkä sai kultaa ampuen tasaisesti kaikilta paikoilta yhden sakon. Hopeaa sarjassa nappasi Jessika Rolig jonka lopputulosta rokotti yhteensä 8 sakkominuuttia (3212).

M21-sarjassa Mikael Koivunen teki hyvän kultamitalin tuoneen suorituksen. Hiihto kulki ja ampumapaikoilta tuli yhteensä kaksi sakkominuuttia (0002).