Jenni ja Maija maaottelussa Ruotsin Sollefteåssa

23.3.2014

AAH:n Jenni ja Maija Keränen olivat viikonvaihteessa edustamassa Suomea alle 17- ja 15-sarjojen maaottelussa. Jenni ja Maija kilpailevat molemmat alle 15-vuotiaissa ja Suomen kolmantena edustajana tyttöjen sarjassa oli PHS:n Laura Holopainen. Maaottelu käytiin Ruotsin Sollefteåssa.

Perjantain sekaviestissä Ruotsi ykkönen voitti kilpailun. Suomi ykkönen (Maija Keränen, Sampo Kelloniemi, Maiju Luokkala ja Tuukka Invenius) olivat kakkosia häviten 44 sekuntia voittajille. Suomi kolmonen oli kolmas ja Suomi kakkonen, jonka avausosuudella kilpaili Jenni Keränen oli 5.

Lauantain yhteislähdössä Jenni oli kolmas ammuttuaan 1+1+0 häviten 28 kilpailun voittajalle. Maija oli viides 2+1+1 sakoilla häviten 42 sekuntia siskolleen. Holopaisen Laura ampui 0+3+0 ja sijoittui kuudenneksi.

Sunnuntaina oli vuorossa pikamatkat ja Jenni sijoittui kakkoseksi ampuen puhtaasti molemmat paikat.  Maijalle tuli puolestaan runsaasti sakkoja  (2+4) ja sijoitus oli kahdeksas. Laura ampui yhteensä seitsemän sakkoa sijoittuen lopputuloksissa kymmenenneksi.