Jennille ja Maijalle hopeaa MM-ampumasuunnistuksen viestissä

16.8.2015

Jenni ja Maija Keränen edustivat Suomea naisten sarjassa ampumasuunnistuksen MM-kilpailuissa Mikkelissä. AAH:n urheilijoista mukana MM-kilpailuissa oli myös Timo Salonen.

Jenni ja Maija nappasivat naisten kahden osuuden viestissä upeasti hopeaa. Suomi otti viestissä kolmoisvoiton kun ykköseksi tuli Annukka Siltakorpi ja Riikka Kalliomaa ja pronssia saivat Sari Suomalainen ja Eevamari Rauhamäki.

Lauantain pikamatkoilla Suomen Sari Suomalainen ampui sakot 0+3 ja nappasi 7 sekunnin voiton ennen Ruotsin Karin Stenbackia. Maija Keränen ampui sakkoja 2+2 ja sijoittui 12. 4.55 voittajalle hävinneenä. Jenni puolestaan ampui 2+3 ja hävisi 34 sekuntia siskolleen ollen 13..

M50-sarjassa Timo Salonen oli niin pikamatkalla kuin perjantain normaalimatkalla 7..